woensdag 30 november 2011

Hall / Entrée

Onze inkomhal heeft ook verschillende stadia doorstaan, had normaal geen prioriteit, maar sommige dingen dienden hier ook gedaan te worden samen met de andere kamers. Zo evolueerde deze ruimte op de achtergrond mee met de rest, geen prioriteit, maar je kan beter niet tellen hoeveel keer per dag je erdoor loopt. Oorspronkelijk waren er 2 gepleisterde muren en een deel in hout. Nu was aan die houten wand ooit wel tijd besteed en het overwegen waard om hem te behouden, alleen na een grondige check-up....... weg ermee. Ja da's weer een werkje erbij en een hap uit het budget en ..... die bepleistering was wel authentiek maar veel stelde dat niet voor. Dankzij de helpende hand van het bezoek ging de pleistering er ook af en kwam er een keienmuur te voorschijn die mocht gezien worden. Niet zomaar een hoop keien op mekaar gezet, neen, hier was tijd in gestoken. Wat er verder mee diende te gebeuren was niet meteen aan de orde dus passeerden we er dagelijks verschillende keren en de muur, die wachtte......
De houten wand is vervangen door een nieuwe houten wand die nog een afwerkingslaagje moet krijgen.
Nu staat onze inkomhal er al gedeeltelijk afgewerkt bij, één muur afgewerkt en in gebruik. De keienmuur moeten we nog een beetje 'opkuisen' maar hij blijft zichtbaar en ruw, ook de trap zit in wachtfase.
er werd gewoon rond de staande klok geverfd

de houten wand voor

onze hall bijna in 'na'-fase

de keienmuur in bijna 'na'-fase

1 opmerking:

  1. He Karine tof al ne kapstok om mijne jas op te hangen en goed zicht om den trap op te gaan zal zeker over mijn voeten niet vallen met zo'n verlichting.
    Groetjes Chris

    BeantwoordenVerwijderen